User menu

Uporaba piškotkov

Piškotek je kratka besedilna datoteka, ki se lahko namesti na vaš računalnik z obiskane spletne strani. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, izbranem jeziku in druge nastavitve, kar lahko omogoči naslednji obisk te spletne strani bolj uporaben in bolj preprost. Piškotki so lahko uporabljeni tudi za oglaševanje, štetje obiska, pomoč pri prijavi...   Piškotki niso programi ali virusi in sami po sebi ne morejo opravljati nobene dejavnosti.  
 
Na portalu vpnz.acs.si in podstraneh, uporabljamo le začasne ali sejne piškotke, ki izginejo takoj, ko zaprete spletni brskalnik. Na straneh, kjer je potrebna prijava z uporabniškim imenom in/ali geslom, se naložijo tudi piškotki, ki skrbijo za varnost in nemoteno delovanje aplikacije, v katero ste se prijavili. Na te piškotke vas pri posamezni aplikaciji še posebej opozarimo in z registracijo in prijavo tudi privolite v njihovo uporabo. 
 
Za piškotke spletnih strani izven portala vpnz.acs.si, na katere pridete s sledenjem povezav, ki jih objavljamo na portalu, so odgovorni upravljalci teh strani.

Powered by Drupal